Organizația studențească AIESEC Oradea recrutează noi membri
Educatie

Organizația studențească AIESEC Oradea recrutează noi membri

Odată cu sosirea bobocilor în Centrul Universitar, organizația studențească AIESEC Oradea a dat startul la proiectul Autumn Recruitment, acesta presupune recrutare de noi membri.

AIESEC este o organizație internațională , bazată pe voluntariat la nivel global, dedicată tinerilor, care pe de o parte  își doresc să dobândească caracteristicile unui adevărat lider, dar în același timp să le și fructifice. În această organizație, accentul este pus pe tineri, pe dezvoltarea acestora, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional; toate aceste evenimente sunt trecute prin prisma schimbarii, tinerii fiind considerați agenți ai schimbării viitorului.

Multiculturalitatea și internaționalismul stau la rang înalt în AIESEC. Obiectul de activitate al organizației fiind schimbul de experiență, trimiterea tinerilor români în stagii de voluntariat sau internship în strainătate, dar și recepția lor în Oradea pentru diferite proiecte.

 Dacă ai o vârstă cuprinsă între 18 și 28 de ani și îți dorești să ieși din anonimat, tu ești schimbarea pe care ți-o dorești, iar noi te așteptăm în echipa noastră ! Depășește-ți limitele cu experiențe garantate !

Intră pe site-ul nostru oficial  pentru a completa formularul de înscriere , iar pentru mai multe detalii, apelează numărul de telefon : 0748 974 835.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News