Oradea accidentelor. Doua coliziuni in intersectii, in acest weekend, in Oradea
Comunicate de presa

Oradea accidentelor. Doua coliziuni in intersectii, in acest weekend, in Oradea

Cu totii am observat ca, in ultima vreme, numarul accidentelor din Oradea a crescut, din pacate, semnificativ. Iata ca si in acest weekend au avut loc doua coliziuni in intersectiile din Oradea, ambele pe fondul neacordarii de prioritate.

Prima coliziune a avut loc Vineri, 30 septembrie a.c., la ora 11.59, la intersecția străzii Mihai Viteazu cu strada Parcul 1 Decembrie din municipiul Oradea, un bărbat de 26 de ani, din comuna Cehaul, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat virajul spre stânga la culoarea verde a semaforului electric și nu a acordat prioritate de trecere.

Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 62 de ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, o femeie de 62 de ani, din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

A doua a fost inregistrata Duminică, 2 octombrie a.c., la ora 10.40, un bărbat de 57 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce  conducea un autoturism pe strada Traian Lalescu din Oradea, la intersecţia cu strada  Michelangelo nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Cedează Trecerea” și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere.

Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 49 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, femeia care conducea cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni ușoare.

Si in acest caz poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

Citeste si: Accident spectaculor intr-o intersectie din Oradea (26 septembrie)

loading...