Orădeanul Andrei Arad participa la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală
Magazin

Orădeanul Andrei Arad participa la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală

Baia Mare este gazda unei etape zonale la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală clasele III-VIII. Etapa este programata sa aiba loc pe data e 18 martie 2023. Andrei participa pentru prima data la o olimpiada si este elev in clasa a VIII-a la Liceului de Arte din Oradea, Secțiunea Chitară Clasică.

Competiția este organizata de Ministerul Educatiei, Inspectoratul școlar Maramureș, Colegiul de Arte Baia Mare si Consiliul Judetean Maramures.


Citeste si: Orădeanul Andrei Arad a cântat in deschiderea trupei Fără Zahăr


Pe websiteul Liceului de Arte Oradea este mentionat: „În spaţiul cultural bihorean şi între şcolile orădene, Liceul de Arte Oradea se defineşte ca un liceu cu profil unic, cel vocaţional-artistic. Este o instituţie care se situează într-o zonă înaltă a culturii, un spaţiu al performanţei, care a demonstrat încrederea şi respectul pentru valorile umane fundamentale: iubirea, binele, adevărul, frumosul şi responsabilitatea.”

Doamna director al Liceului de Arte Oradea Bondor Mihaela Geta ne-a declarat: „În spaţiul cultural bihorean şi între şcolile orădene, Liceul de Arte Oradea se defineşte ca un liceu cu profil unic, cel vocaţional-artistic. Este o instituţie care se situează într-o zonă înaltă a culturii, un spaţiu al performanţei, care a demonstrat încrederea şi respectul pentru valorile umane fundamentale: iubirea, binele, adevărul, frumosul şi responsabilitatea.”

Andrei, in particular, pregateste si o a doua prezenta la Festivalul Naţional de Folk care este programata in luna iunie in Baile Felix.

Ne găsiți și pe Google News