Oradeanca prinsa la furat din biroul unei societati comerciale
Stiri Oradea

Oradeanca prinsa la furat din biroul unei societati comerciale

Miercuri, 28 februarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat o femeie de 31 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuită de săvârşirea infracțiunii de furt.

Polițiștii orădeni o bănuiesc pe aceasta că, miercuri, 28 februarie a.c., la ora 09.04, aflându-se în incinta unei societăți comerciale din Oradea, ar fi pătruns fără drept într-un birou al acesteia, de unde ar fi sustras un portmoneu cu acte, carduri bancare și bani dintr-o geantă lăsată nesupravegheată, provocând un prejudiciu total de 450 de lei.

Polițiștii Biroului de Combatere a infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut-o pe aceasta pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.