fbpx
Anunțuri publicitare
Oradeanca prinsa la furat din biroul unei societati comerciale
Stiri Oradea

Oradeanca prinsa la furat din biroul unei societati comerciale

Miercuri, 28 februarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat o femeie de 31 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuită de săvârşirea infracțiunii de furt.

Polițiștii orădeni o bănuiesc pe aceasta că, miercuri, 28 februarie a.c., la ora 09.04, aflându-se în incinta unei societăți comerciale din Oradea, ar fi pătruns fără drept într-un birou al acesteia, de unde ar fi sustras un portmoneu cu acte, carduri bancare și bani dintr-o geantă lăsată nesupravegheată, provocând un prejudiciu total de 450 de lei.

Polițiștii Biroului de Combatere a infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut-o pe aceasta pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

loading...