Oradean suprins de radar, circuland cu 104 km/h, ziua in amiaza mare, pe str. Dimitrie Cantemir
Stiri Oradea

Oradean suprins de radar, circuland cu 104 km/h, ziua in amiaza mare, pe str. Dimitrie Cantemir

evomag.ro
Politistii rutieri bihoreni au efectuat la sfarsitul saptamanii trecute, mai multe filtre si controale pe raza judetului Bihor, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

In fond, actiunea politistilor a fost concentrata pe cei care incalca legislatia referitoare la depasirea vitezei regulamentare pe drumurile publice.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 566 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 220.405 lei.

Astfel, vineri, 20 aprilie a.c., la ora 17.00, pe strada Ogorului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, din comuna Horea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 124 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

decathlon.ro

De asemenea, sâmbătă, 21 aprilie a.c., la ora 15.58, pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea, a fost depistat în trafic un bărbat de 32 de ani din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 104 km/h.

Tot, sâmbătă, 21 aprilie a.c., la ora 15.20, pe DN 1, a fost depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 129 km/h.

Totodată, duminică, 22 aprilie a.c., la ora 7.58, pe DN1, în localitatea bihoreană Lugașu de Jos, a fost depistat în trafic un tânăr de 26 de ani, din municipiul Cluj- Napoca, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 118 km/h.