Oradea va avea o nouă televiziune locală, de această dată online
Diverse

Oradea va avea o nouă televiziune locală, de această dată online

Profil Prin ObiectivÎncepând de vineri, 21 august , orădenii vor avea parte de o nouă televiziune locală. Mai bine spus de o emisiune online, realizată și transmisă în direct pe facebook și youtube. Numele acesteia este Prin Obiectiv, fiind moderată de Claudiu Mihuț, fostul prezentator al jurnalului de știri Digi 24 Oradea. 

Ne propunem să aducem în fața următorilor noștri cei mai importanți bihoreni: oameni de afaceri, medici, directori de instituții, profesori, politicieni, artiști și sportivi. Vrem practic să acoperim toate domeniile de activitate. Avem la îndemână un studio mobil cu ajutorul căruia putem realiza emisiuni oriunde, cu până la 4 camere de filmat în format full hd. Consider că un proiect online poate avea succes în această eră a tehnologiei atâta timp cât prezintă interes pentru publicul de pe rețelele de socializare. Vreau să interacționăm cu privitorii, de aceea vom avea un număr de whats-up unde aceștia ne pot trimite întrebări înainte și în timpul transmisiunii„, declară Claudiu Mihuț, moderatorul emisiunii.

Emisiunea Prin Obiectiv va fi transmisă pe pagina de facebook și pe contul de youtube cu același nume. Pe lângă Claudiu Mihuț din proiect mai fac parte Florin Lucuța și Silviu Mihoc. Cei doi se vor ocupa de imagine, sunet și regie.

Pentru început vom realiza trei emisiuni pe săptămână, luni, miercuri și vineri iar apoi ne gândim la ediții de luni până vineri, în intervalul orar 19:00 – 21:00. Oradea și Bihorul are proiecte importante, are oameni de calitate și profesioniști desăvârșiți care merită să fie promovați. Tocmai de aceea am luat decizia de a lansa acest proiect de emisiune în mediul online,  pe cont propriu, cu propriile noastre forțe.” concluzionează Mihuț.

În prima emisiune, vineri, 21 august, invitatul va fi Virgil Blage,  șeful Inspectoratului Școlar Bihor. 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News