Oradea si Baile Felix prezente la targul international de turism „Ferien Messe 2017” din Viena
Turism

Oradea si Baile Felix prezente la targul international de turism „Ferien Messe 2017” din Viena

evomag.ro

În perioada 12-15 ianuarie, Oradea si Baile Felix participa cu un stand la târgul internațional de turism “Ferien Messe 2017″ din Viena, cea mai importantă manifestare de acest gen din Austria.

Oradea si Baile Felix vor fi prezente in standul Romaniei, alaturi de alti 26 de expozanti, reprezentând agenții de incoming, destinații turistice și prestatori de servicii turistice.

Cu mai bine de 150.000 de mii de vizitatori, 780 de expozanți din 70 de țări, Târgul Internațional de Turism „Ferien Messe” – Viena este cu siguranță cel mai mare și mai important eveniment de profil din Austria, în această perioadă. 

decathlon.ro

Prima participare a destinației Oradea – Băile Felix la târgul de la Viena a avut loc în anul 2015, când a fost orașul partener la standul României. Ediția 2017 reprezintă pentru Oradea a treia prezență în cadrul acestui târg.

Destinația Oradea – Băile Felix va fi prezentată prin ediția a treia a materialului Oradea, Capitala Art Nouveau și a Băilor Termale, prin diferite materiale de promovare a obiectivelor turistice, cât și prin întâlniri cu agenții de turism, bloggeri și ziariști.

Turismul de sănătate va fi reprezentat de către stațiunea Băile Felix, in timp ce Oradea alături de Maramureș, Sibiul, Clujul, Timișoara, vor prezenta destinatii turistice in 2017 publicului larg, dar si potentialelor agentii de turism internationale, interesate de zona noastra.

Pentru cei interesati, târgul de turism “Ferien Messe 2017” se va desfășura în Complexul expozițional (Messegelände), Prater, iar standul României va fi amplasat în hala A, Stand A0505.

Participarea este realizată de către Primăria Oradea, prin Asociația Pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune si se incadreaza in strategia de promovare turistica a Oradiei si Baile Felix, in 2017

Citeste si: Oradea – Băile Felix vor participa impreuna la targurile de turism din 2017