Oradea se promoveaza la Targul de Turism al Romaniei ca destinatie turistica cu patrimoniul arhitectural, cu wellness și spa, gastronomie și vin, muzee și expoziții precum și cu un bogat calendar de evenimente
Turism

Oradea se promoveaza la Targul de Turism al Romaniei ca destinatie turistica cu patrimoniul arhitectural, cu wellness și spa, gastronomie și vin, muzee și expoziții precum și cu un bogat calendar de evenimente

Municipalitatea orădeană prezintă oferta turistică a orașului pentru anul 2024 la Târgul de Turism al României, unul din cele mai importante evenimente ale industriei, ajuns la cea de-a 48-a ediție.

Prin prezența la eveniment se urmărește consolidarea poziției orașului ca destinație de top și atragerea de turiști. Conform datelor comunicate de Institutul Național de Statistică, Oradea se situează în top 10 destinații din România, cu peste 225.000 de vizitatori în anul 2023.

Oradea s-a consacrat în ultimii ani ca una dintre cele mai importante destinații turistice la nivel național, iar participarea la Târgul de Turism al României este o oportunitate excelentă de a promova oferta pentru turiștii domestici. Pentru anul 2024 orașul se promovează ca destinație turistică prin patrimoniu arhitectural, wellness și spa, gastronomie și vin, muzee și expoziții precum și un bogat calendar de evenimente.

Ediția din această primăvară a Târgului de Turism al României are loc în 15-18 februarie, în incinta Romexpo – București, fiind dedicată atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice. Participarea la târg aduce oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Ediția din această primăvară a Târgului de Turism al României reprezintă un mediu propice pentru dialogul profesional și pentru stabilirea de parteneriate solide în industria turismului. Suntem convinși că, prin eforturile noastre comune, putem continua să creștem notorietatea  Oradiei ca una din principalele destinații turistice de tip city-break din țară.” a declarat Alexandru Chira, director general Visit Oradea.

Standul prezent în cadrul expoziției s-a realizat cu ajutorul Primăriei Municipiului Oradea, Visit Oradea, Consiliului Județean Bihor, AMD Bihor, CNIPT Bihor și Hotel President Băile Felix.

Ne găsiți și pe Google News