Oradea prezenta la Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara
Turism

Oradea prezenta la Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara

Târgul de Turism al României, ajuns la cea de-a 47-a ediție, este un eveniment important pentru industria turistică, iar municipalitatea orădeană a făcut eforturi semnificative pentru a-și consolida prezența și a atrage mai mulți turiști.

La ceremonia de deschidere, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a vizitat standul Municipiului Oradea și a avut discuții cu reprezentanții despre ofertele turistice ale orașului și județului Bihor.

Suntem încântați să fim prezenți la Târgul de Turism al României pentru a promova Oradea ca destinație turistică atractivă. Orașul are multe de oferit, de la istorie și arhitectură până la gastronomie, spa și wellness, o agendă culturală generoasă.” a declarat Alexandru Chira, director general Visit Oradea.

Oradea și-a consolidat poziția în ultimii ani ca una dintre cele mai importante destinații turistice din România, iar participarea sa la Târgul de Turism al României este o oportunitate excelentă de a-și promova oferta pentru turiștii domestici.

Ediția din această primăvară a Târgului de Turism al României are loc în perioada 23 – 26 februarie 2023, fiind dedicată atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice. Participarea la târg reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Standul prezent în cadrul expoziției s-a realizat cu ajutorul Primăriei Municipiului Oradea, Visit Oradea, Consiliului Județean Bihor, AMD Bihor, CNIPT Bihor și Hotel President Băile Felix.

Ne găsiți și pe Google News