Oradea | Platesti impozitul online si beneficiezi de o reducere de 8% pana la 31 martie 2023
Stiri Oradea

Oradea | Platesti impozitul online si beneficiezi de o reducere de 8% pana la 31 martie 2023

Orădenii mai au la dispoziție 26 de zile pentru a beneficia de bonificația de 8% acordată de Primăria Oradea pentru plata integrală online cu anticipație a impozitelor locale (impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport).

Astfel, până la data de 31 martie, orădenii – persoane fizice și juridice – pot opta pentru plata directă pe site-ul www.oradea.ro, prin intermediul www.ghiseul.ro sau cu ajutorul aplicației MobilePay (link Google Play), beneficiind astfel de reducerea acordată.

Totodată, administrația publică locală îndeamnă cetățenii să acceseze serviciile de plată online pentru a economisi timp și pentru a reduce aglomerația de la ghișee. Vă reamintim că operațiunea este cât se poate de simplă, putând fi efectuată fără user și parolă.

În plus, aceștia beneficiază de o bonificație fiscală dublă, respectiv 8%, față de 4%, cât ar fi dacă și-ar achita obligațiile la ghișeu/POS sau prin ordin de plată.

Vă reamintim că și anul acesta, Primăria Oradea, prin Direcția Economică, derulează campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” – ajunsă la a VII-a ediție. Municipalitatea premiază și în acest an persoanele și firmele care plătesc online taxele și impozitele datorate pe anul 2023 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Ne găsiți și pe Google News