Meteo | Ploi, vant si temperaturi in crestere in saptamana 6-12 martie 2023, in Oradea
Vremea

Meteo | Ploi, vant si temperaturi in crestere in saptamana 6-12 martie 2023, in Oradea

Potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea in Oradea, in saptamana 6-12 martie 2023, va fi mai calda dar umeda, cu ploi ce se vor semnala pe tot parcursul saptamanii.

Luni, vremea va fimai rece, cu un cer mai mult noros, iar dupa amiaza se vor semnala ploi. Maxima zilei va ajunge la 8ºC, in timp ce minima nu va cobori sub 2ºC, Vantul va avea unele intensificari din sector S.

Marti, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, mai ales dimineata, iar apoi spre seara. Maxima din timpul zilei va urca la 9ºC, iar minima va cobori la 3ºC.

Miercuri, vremea se va incalzi usor, dar va fi umeda. Temporar va ploua pe tot parcursul zilei. Vantul va sufla tare din sector S. Temperatura maxima din cursul zilei va urca la 12ºC, iar minima va cobori la 8ºC.

Joi, va continua sa ploua, indeosebi in partea a doua a zilei. Maxima va ajunge la valoarea de 13ºC, iar minima va cobori la 6ºC.

Vineri, vremea va ramane inchisa si umeda. Temporar va ploua pe tot parcursul zilei. Temperatura aerul din cursul zilei va urca la 15ºC, iar minima va cobori la 6ºC. Vantul va continua sa sufle moderat din sector S.

Sambata, vremea va ramane calda si umeda. Va ploua pe tot parcursul zilei, iar vantul va avea unele intensificari din Sector S. Maxima va urca la 12ºC, iar minima va cobori spre 5ºC.

Duminica, nu va face exceptie de la ploaie si vant. Maxima zilei va urca spre 12ºC, iar minima va cobori pana la valoarea de 5ºC. Vantul va sufla moderat din sector SV.

La munte, vremea se va incalzi treptat, temporar va ninge in prima parte a saptamanii, apoi vor predomina ploile, iar ninsorile se vor semnala la peste 1500 m altitudine. Maximile vor fi predominant pozitive, iar minimele se vor situa in jurul valorii de 0ºC.

Strat de zapada Muntii Bihor:

  • Stana de Vale 40 cm
  • Vartop-Arieseni – 35 cm

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News