Oradea frumoasa! Cum arata scara si gradinita din fata unui bloc din cartierul Nufarul (FOTO)
Stiri Oradea

Oradea frumoasa! Cum arata scara si gradinita din fata unui bloc din cartierul Nufarul (FOTO)

noriel.ro
In Oradea exista un loc, unde un OM iubitor de frumos a amenajat gradinita din fata blocului, dar si scara acestuia, fara ca macar sa ceara un ban cuiva, sau se laude pe facebook.

Vorbim de un bloc situat in cartierul Nufarul, pe strada Penes Curcanul, acolo unde dl. Bungau Florin, un pensionar pasionat de amenajari a transformat, alaturi de cativa vecini, zona verde din fata blocului intr-o mica gradina botanica, unde iti vine sa petreci cateva ore, scaldandu-ti privirea in curcubeul de culori, oferit de florile plantate acolo, in pamant sau in ghivece.

Foto: Oradea Suntem Noi

Domnul Bungau face pe banii lui, niciodata nu a cerut sau asteptat de la vecini. E pasiunea lui“, ne spune o vecina.

decathlon.ro

In fata blocului, vecinii au strans bani si au cumparat piatra de pavaj, pe care dl Bungau l-a pus singur, fara sa ceara bani cuiva.

Pavajul e platit de locatari. Dansul cu manopera. Florile in ghiveci dansul le-a pus, cele din gradina din fata sunt puse de vecinii de la parter din fata“, ne-a mai transmis vecina.

Una peste alta, iata ca exista si locuri in Oradea, unde oamenii nu asteapta sa le faca cineva curatenie, sa le curete scarile de blocuri sau curtea din fata balcoanelor, ci fac singuri asta.