Oradea Festifall 2022. Trei zile de evenimente si concerte in 3 locatii diferite
Evenimente

Oradea Festifall 2022. Trei zile de evenimente si concerte in 3 locatii diferite

Oradea Festifall 2022. A mai rămas o săptămână până la deschiderea Oradea FestiFall, ediția 2022 – unul dintre cele mai reprezentative evenimente ale orașului.

Oradea Festifall 2022 revine în 3 locații iconice din Oradea, pentru 3 zile și 3 seri de neuitat, în perioada 14-16 octombrie. Ediția din acest an debutează concomitent în Piața Ferdinand și Piața Unirii, vineri, 14 octombrie, ora 16:00.

Oradea Festifall 2022. În Piața Unirii vor avea loc concerte în aer liber cu INNA, Carla’s Dreams, Killa Fonic, Șuie Paparude, Florian Rus, Mustang, Frații Jdieri, precum și alte formații locale, și activități educaționale. În proximitatea scenei va fi poziționată instalația Talking Heads, o instalație interactivă multipremiată, iar zona va fi decorată cu 6 instalații artistice luminoase.

Piața Ferdinand va fi animată de Dj Set-ul Dinsubsol X FestiFall, care vor mixa muzică live. În locație vor mai fi amplasate food trucks, drink zone, cort destinat activităților pentru copii, atracții și o instalație de artă pentru un spectacol de acrobații – Nightingale.

O mulțime de reprezentații de artă stradală vor împânzi timp de 3 zile str. Vasile Alecsandri, Piața Unirii și Piața Ferdinand pentru a sărbători acest spectaculos festival. Orădenii se vor bucura de spectacolele stradale de sunet și lumină a celor de la Light Drummers, Giant Gentlemen și Fairy Garden.

Palatul Episcopal Greco-Catolic va prinde viață sub tema Palatul Artelor Digitale, care va găzdui o expoziție multimedia a absolvenților din cadrul Facultății de Arte, Universitatea Oradea. Expoziția posterelor din cadrul proiectului publiCRITIC, inițiat de Facultatea de Arte, Universitatea Creștină Partium, expoziția de bijuterie de autor a Anei Dobraș și Andrei Lupu, precum și un laborator de explorare vizuală cu ajutorul inteligenței artificiale Midjourney, susținut de Oradea Tech Hub.

Oradea Festifall 2022 se va desfășura în perioada 14-16 octombrie, simultan, în Piața Unirii, Piața Ferdinand și pe Pietonala Vasile Alecsandri.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News