Opt strazi din zona centrala nu vor avea timp de 3 zile apa calda
Termoficare Oradea

Opt strazi din zona centrala nu vor avea timp de 3 zile apa calda

Termoficare Oradea anunta ca va intrerupe furnizarea apei calde pentru mai multe strazi din Oradea, din cauza lucrarilor de modernizare a sistemului de termoficare.

Pentru realizarea unor lucrări de  modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului ’’Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea,  pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice – Etapa a III-a’’, începând de de mâine, 04 septembrie 2023, ora 08:00,  se întrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentați din punctele termice:  710 și 718„, se arata in comunicatul celor de la Termoficare Oradea

Sunt afectați consumatorii situați în zona străzilor: Iuliu Maniu, I.L. Caragiale, C.A. Rosetti, Samuil Mucu-Klein, Arany Janos, Jean Calvin, Episcop Mihai Pavel și Sulyok Istvan.

Reluarea furnizării agentului termic se va realiza miercuri, 06 septembrie 2023, ora 23:00.

         Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot apela dispeceratul de urgență   TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro.

Ne găsiți și pe Google News