O tanara de 18 ani din judetul Bihor este data disparuta de familia ei
Stiri Bihor

O tanara de 18 ani din judetul Bihor este data disparuta de familia ei

evomag.ro
Polițiștii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia au fost sesizați la 28 iunie a.c., de familia unei tinere de 18 ani, din comuna Paleu, sat Săldăbagiu de Munte, județul Bihor–KIS ALEXANDRA– că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 28 iunie a.c., în jurul orei 14.00 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,54 m, greutate aproximativ 55 kg., faţă ovală,ochii căprui, ten deschis, păr şaten, drept, de lungime medie, pe gât, în zona cefei, prezintă o pată roşie, în formă de strugure, din naştere.

ÎMBRĂCĂMINTE:  Tricou cu mânecă scurtă, vişiniu deschis, colanţi albastru deschis, cu flori multicolore, papuci de cauciuc verzi.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

decathlon.ro

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

UPDATE, 29.06.2020:

Tânăra de 18 ani, din localitatea Săldăbagiu de Munte, județul Bihor, plecată de la domiciliu la 28 iunie a.c.(caz mediatizat la 28 iunie a.c.),  a fost găsită în cursul aceleiaşi seri de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri alături de polițiștii  Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia, pe raza localităţii bihorene Paleu .

KIS ALEXANDRA