O oradeanca s-a rasturnat pe liniile de tramvai, dupa ce a derapat pe zapada de pe acostament
Stiri Oradea

O oradeanca s-a rasturnat pe liniile de tramvai, dupa ce a derapat pe zapada de pe acostament

Luni, 14 ianuarie a.c., la ora 08.55, pe Calea Borșului din municpiul Oradea, o femeie de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre B-dul Dacia înspre Borș, pe banda întâi, a efectuat un viraj ușor la dreapta, a pătruns pe acostamentul acoperit cu zăpadă, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a derapat înspre stânga, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară, condusă pe banda a doua, în aceeași direcție, de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș.             

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat înspre dreapta, lovind cu partea stânga față un stâlp metalic de electricitate, de pe acostament, iar apoi s-a răsturnat pe platforma liniilor de tramvai.

În urma accidentului rutier, atât orădeanca de 34 de ani, care conducea autoturismul, cât și un bărbat de 29 de ani, din Oradea, pasager în același autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în cauză pentru documentarea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto: Info Trafic Bihor

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News