O noua editie si o noua locatie in cadrul proiectului “Oradea doneaza o paine”
Stiri Oradea

O noua editie si o noua locatie in cadrul proiectului “Oradea doneaza o paine”

Echipa “Oradea doneaza o paine” ne informeaza că Joi, 25 iulie 2019, între orele 16-18, va desfășura ediția cu numărul 7 a proiectului “Oradea donează o pâine!”

În  această lună încercăm să fim aproape de dumneavoastră adăugând o nouă locație pe lângă cele cu care deja sunteți obișnuiți.  Locațiile din această lună vor fi următoarele: Piața Rogerius, Piața Decebal, Oradea Plaza, Bisericuță (Nufărul) și Arena Antonio Alexe (stația de autobuz).

Vă invităm pe toți cei care doriți să fiți alături de noi să veniți în punctele noastre de distribuție, mai sus amintite.

Dorim să amintim faptul că pâinile ce vor rămâne în urma evenimentului, vor fi distribuite comunității din Dumbrava coordonată de domnul Viorel Pașca, omul și îngerul  ce ajută și îngrijește  un număr de peste 400 de suflete fără adăpost, oferindu-le un cămin, căldură și iubire.

Încercăm printr-un gest mărunt dar atât de necesar, să fim lumina din sufletele celor ce au nevoie de noi. Ne dorim ca alături de dumneavoastră să lăsăm în urma noastră o lume mai bună și un strop de culoare.

Vă reamintim: “Oradea donează o pâine” nu este un cult religios, un ONG sau vreun partid politic, suntem simpli oameni ca dumneavoastră care mână de la mână și lună de lună ne bucurăm să lăsăm speranță  în urma noastră dar mai ales să transpunem tot ceea ce facem în viitorul nostru și mai ales copiilor noștri.

Este excepțional de frumos să oferi din timpul tău celor ce au atâta nevoie de tine.

Cei care doresc să susţină acest proiect sau care vor să se alăture ca voluntari pot să afle mai multe detalii trimiţând un e-mail la adresa oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina de facebook “Oradea donează o pâine“.

loading...