International School of Oradea devine 100% acreditată
Educatie

International School of Oradea devine 100% acreditată

În urma cu aproximativ 2 luni, International School of Oradea a fost supusă inspecției efectuate de reprezentanții guvernului britanic trimiși să analizeze cu atenție respectarea standardelor impuse de cel mai performant sistem de învățământ din Europa.

În cadrul inspecției sunt vizate eficacitatea activităților de predare și evaluare, pregătirea și creativitatea profesorilor, alinierea spațiilor educaționale la standardele corespunzătoare școlilor britanice internaționale, precum și dezvoltarea spirituală, morală, socială și culturală a elevilor. Raportul inspecției poate fi vizualizat aici.

În urma monitorizării, Comisia din Marea Britanie a constatat următoarele aspecte:

ISO oferă un mediu adecvat pentru studiu, cu un program curricular variat și bine structurat, pentru grădiniță, școala primară și activități extra-curriculare.  Profesorii atât cei britanici, cât și cei romani au o înaltă pregătire profesională și furnizează know-how–ul școlii englezești.

 

În sălile de clasă primează veselia și energia pozitivă; elevii au un nivel de dezvoltare culturală și socială foarte ridicat și fac progrese rapide în învățarea limbii engleze. Staff-ul crează un mediu de studiu primitor, sănătos și sigur pentru copii. Managementul și profesorii au o relație strânsă cu părinții.

Dintr-un total de 20 de școli internaționale din România, ISO este a opta școală care respectă standardele sistemului britanic și este acreditata British School Overseas!

ISO are sprijinul Fundației Lumina – organizația care sprijină învățământul de peste 25 de ani și deține 11 școli în România, al Primăriei Municipiului Oradea– prin Agenția Locală de Dezvoltare Locală, și nu în ultimul rând, al International School of Bucharest.

Celor care încă nu cunosc această instituție de învățământ le menționăm faptul că:

  • International School of Oradea și-a deschis porțile în Septembrie 2017!
  • Este o instituție de învățământ privată, clădită și acreditată de sistemul britanic de învățământ , cu grupe de creșă, grădiniță și clase de învățământ primar
  • Acceptă înscrieri pe tot parcursul anului școlar în limita locurilor disponibile pe grupele de creșă, grădiniță și învățământ primar

Cei interesați să afle mai multe și să pătrundă în lumea ISO pot programa o vizită la singura școală acreditată Cambridge din Oradea, cu predare exclusiv în limba engleză , apelând numărul de telefon +40 359 178 757 sau în scris la adresa de email info@isor.ro.