O noua avarie lasa 14 strazi din cartierul Rogerius fara caldura si apa calda. Avaria s-a produs la acelasi punct termic.
Termoficare Oradea

O noua avarie lasa 14 strazi din cartierul Rogerius fara caldura si apa calda. Avaria s-a produs la acelasi punct termic.

Pentru remedierea unei avarii apărute la vanele de la rețeaua termică primară, în zona intersecției străzilor Decebal cu Dacia, începând de azi, 12 ianuarie 2021, ora 11.00, se întrerupe furnizarea serviciilor de încălzire și apă caldă pentru consumatorii alimentați din puncte termice 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613.

În urma acestei avarii sunt afectați și consumatorii alimentați prin intermediul punctelor termice proprii situate în zona străzilor Decebal, Iza, Episcop Ioan Suciu, Ostașilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Decebal, Doina, Progresului, Sovata, Lisabona, Aluminei, Păcii. Este posibil ca și la celelalte puncte termice situate în Municipiul Oradea și localitatea Sînmartin să apară probleme în asigurarea parametrilor de furnizare a agentului termic pentru încălzire și apă caldă.

Atât avaria de ieri cât si cea de azi au fost generate de defecțiuni ale vanelor de racord ale punctului termic 218, vane aflate in perioada de garanție.

Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza mâine, 13.01.2021, până la ora 23.30.

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot apela dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro.

Ne găsiți și pe Google News