O noua alunecare de teren a blocat complet circualtia pe DN76. In acest moment se circula pe un singur sens (FOTO)
Stiri Bihor

O noua alunecare de teren a blocat complet circualtia pe DN76. In acest moment se circula pe un singur sens (FOTO)

Circulaţia rutieră a fost închisă, cateva ore, pe DN 76, între localităţile Criştiorul de Jos şi Vârfuri, pe ambele sensuri de mers, din cauza unor alunecări de teren masive, produse pe o lungime de cca 50 de metri.

Alunecarea s-a produs vin aceasta, in zona localității Criștioru de Jos, pe DN 76. Carosabilul este afectat pe o lungime de aproximativ 30 de metri, iar stratul de pământ ajuns pe asfalt atinge în unele locuri chiar și doi metri înălțime

Traficul rutier a fost deviat provizoriu pe ruta Lunca – DN75 – Arieşeni – Albac – Câmpeni – DN74A – Abrud – DN74 – Brad.

In acest moment, Centrul InfoTrafic: “informează că în judeţul Bihor, circulaţia rutieră pe DN76 (E79) s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei alunecări de teren, traficul fusese oprit total la kilometrul 86+300 de metri, în zona localităţii Criştioru de Jos.

Este pentru a doua oara cand se produce o alunecare de teren in acea zona. Anul trecut in luna martie, o alunecare de teren a blocat DN76 pe o lungime de 100 m.

Foto: Info Trafic Bihor

 

loading...