O minora a ajuns la spital dupa ce a cazut dintr-un tractor condus de un barbat ce nu poseda permis si era si baut
Stiri Bihor

O minora a ajuns la spital dupa ce a cazut dintr-un tractor condus de un barbat ce nu poseda permis si era si baut

Duminică, 6 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, în localitatea bihoreană Mierlău, un bărbat de 38 de ani, din comuna Hidișelu de Sus, în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, un tractor neînregistrat cu care tracta o remorcă neînregistrată, transporta pe tractor o minoră de 12 ani, din Mierlău, care s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

După producerea evenimentului, conducătorul tractorului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției. Totodată, la scurt timp, tătăl minorei s-a prezentat la fața locului favorizându-l pe conducătorul tractorului, care a părăsit locul accidentului și a îngreunat cercetările în cauză, aducând la fața locului o bicicletă și a indicat faptul că minora ar fi căzut cu bicicleta.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii bihoreni au identificat conducătorul tractorului și în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. La solicitarea legală a polițiștilor, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului rutier, minora a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînregistrat pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolului, refuzul de recoltare de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, respectiv favorizarea infractorului.

 

loading...