O femeie salvata si un barbat gasit mort in propria locuinta, de pompierii bihoreni
Stiri Oradea

O femeie salvata si un barbat gasit mort in propria locuinta, de pompierii bihoreni

Duminică, 03 iunie a.c., în jurul orei 15.40, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor specializate ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, pentru salvarea unei septuagenare, semnalând faptul că aceasta s-ar fi  putut afla într-o situație de urgență.

Două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, din care unul de prim ajutor calificat, s-au deplasat cu operativitate pe strada Independenței din municipiu, unde, utilizând echipamentele și accesoriile din dotare au descins în locuința indicată de apelant, găsind-o pe proprietară căzută în dormitor, în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca din cauza unor probleme de natură medicală.

Echipajul de paramedici al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea a acordat femeii, în vârstă de 70 de ani, primul ajutor calificat, transportând – o ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Bărbat găsit decedat în locuință

interlink.ro

În seara aceleiași zile, în jurul orei 19.10,  în urma unei sesizări primite tot prin intermediul Sistemului Unic de Urgență 112, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Marghita a fost mobilizat pentru gestionarea unei posibile situații de urgență produsă pe strada Crișului din localitate.

Din nefericire, după pătrunderea în locuința indicată de apelant, pompierii militari l-au găsit pe proprietar (în vârstă de 56 de ani), decedat.

Foto: arhiva

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News