Marius Paul Hliban inca un interimat ca director la Penitenciarul Oradea
Stiri Oradea

Marius Paul Hliban inca un interimat ca director la Penitenciarul Oradea

Penitenciarul Oradea informeaza că,  în conformitate cu Ordinul Ministrului Justitiei nr. 1714/C începând cu data de 01 iunie 2018, domnul comisar șef de penitenciare Marius Paul HLIBAN se împuternicește pe funcția de director pentru o perioadă de 6 luni, dar nu mai mult de ocuparea funcției prin concurs.

Menționăm că domnul comisar șef de penitenciare Marius Paul HLIBAN a asigurat interimatul în perioada 01 mai 2017-01 mai 2018. Obiectivele propuse în perioada următoare sunt: continuarea demersurilor pentru îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie şi de muncă pentru a fi în concordanţă cu noile cerinţe impuse de CEDO României, precum și  demersurile educaţionale, psihosociale, de instruire şcolară şi formare profesională care să faciliteze incluziunea socio-profesională a persoanelor condamnate la o pedeapsă privativă de libertate“, se arata in comunicatul Penitenciarului.

Marius Paul Hliban s-a născut pe 28 iunie 1973 la Botoşani, a condus timp de şapte ani Penitenciarul Botoşani, până în 2010. In perioada 01 mai 2017-01 mai 2018, Marius Paul HLIBAN a asigurat interimatul la Penitenciarul Oradea, dupa pensionarea fostului director Ioan Ilea.

 

loading...