O companie orădeană de IT numită cel mai bun loc de muncă din România la European Business Awards
Diverse

O companie orădeană de IT numită cel mai bun loc de muncă din România la European Business Awards

noriel.ro
Compania Qubiz, având birouri în Oradea şi Cluj-Napoca, a fost desemnată “National Winner” pe România la categoria The Workplace and People Development Award din cadrul European Business Awards, cel mai prestigios concurs inter-firme din Europa.

Peste 3.000 de firme din România s-au înscris anul acesta în competiţie, 110.000 de firme participând la nivel european. În ianuarie, organizatorii au creat un shortlist pentru fiecare din cele 34 de ţări participante. La nivel de România, în shortlist au intrat 105 de firme, 8 dintre ele fiind declarate recent campioane naţionale pe diferitele categorii de jurizare: strategie de creştere, inovaţie, antreprenorul anului etc. Qubiz a participat la categoria The Workplace and People Development Award (premiul pentru cel mai bun loc de muncă pentru dezvoltarea angajaţilor, n.r.) şi a câştigat categoria la nivel de România.

Calificaţi în finala din 22-23 mai de la Varşovia

Cele 8 companii din România sunt invitate la gala de jurizare şi decernare a premiilor din 22-23 mai, care anul acesta se ţine la Varşovia. Acolo finalistele vor participa la o serie de sesiuni de jurizare pentru determinarea câştigătoarei pe Europa la fiecare categorie a competiţiei în parte.

decathlon.ro

Astfel, Qubiz va concura cu cele 33 de finaliste europene din categoria Workplace and People Development Award. Compania nu este la primul succes în cadrul competiţiei, în 2017 câştigând premiul de popularitate la nivel de România.

Cristi Masaric, responsabilul pe HR al firmei, a declarat “Vedem câştigarea acestui premium ca o încununare de 10 ani, ca o recunoaştere a întregului efort depus în aceşti 10 ani”. Firma a pornit la drum în 2008 cu 6 angajaţi, iar astăzi Qubiz numără peste 150 de angajaţi în Oradea şi Cluj-Napoca.

Citeste si: Compania oradeana de IT Qubiz, în finala celei mai mari competiții de business din Europa

Industria IT din România, din nou în top

Din cele 8 finaliste din România, 4 activează în domeniul IT, iar celelalte 4 vin din industria agricolă, logistică, transporturi-curierat, şi distribuţie.