Compania oradeana de IT Qubiz, în finala celei mai mari competiții de business din Europa
Stiri Oradea

Compania oradeana de IT Qubiz, în finala celei mai mari competiții de business din Europa

Compania românească de IT Qubiz, creata in Oradea, cu birouri în Oradea şi Cluj- Napoca, s-a calificat în finala European Business Awards, cea mai mare competiție de business europeană. Qubiz a ajuns în faza finală a competiţiei după o etapă de selecţie în care s-au înscris un total de peste 32.000 de companii, din 34 de ţări europene.

Compania românească de IT, fondată de antreprenorul Marcel Anghel în 2008, a fost nominalizată pentru titlul ”The ELITE Award for Growth Strategy of the Year”. Conform reprezentanţilor Qubiz, nominalizarea s-a acordat în baza creșterii strategice înregistrată în ultimii ani. Astfel, în ultimii 4 ani, numărul de angajaţi ai Qubiz a crescut cu 210%, de la 40 la 125. În acelaşi interval de timp, cifra de afaceri a crescut cu mai bine de 250%.

Compania romaneasca a fost nominalizata pentru titlul ”The ELITE Award for Growth Strategy of the Year”. Nominalizarea Qubiz s-a acordat in baza cresterii strategice inregistrata in ultimii ani. In ultimii 4 ani, numarul de angajati ai companiei a crescut cu 210%, de la 40 la 125, iar cifra de afaceri – cu peste 250%.

Pentru finala European Business Awards, românii trebuie să prezinte un film de poziţionare a companiei, ce poate fi votat și de public, în secțiunea dedicată de pe site-ul concursului. Pentru aceasta, ei au ales o regie atipică, în ton cu spiritul de echipă care le caracterizează atmosfera de lucru.

Marcel Anghel Qubiz IT
Marcel Anghel Qubiz IT

Prețul pe care îl plătesc de obicei companiile care cresc accelerat este pierderea atmosferei relaxate și a entuziasmului pe care îl au la început. Provocarea noastră este să nu facem acest sacrificiu și să menținem starea care ne-a adus până aici”, explică Marcel Anghel, fondatorul Qubiz.

Cine decide câștigătorii

Din  juriul  primei etape a European Business Awards fac parte oameni de business consacrați, precum Tomas Diago, fondatorul Softonic, lectori ai programelor de MBA ale mai multor universități, dar și politicieni, unul dintre aceștia fiind Yves Leterme, Prim-Ministrul Belgiei. Câștigătorii finali sunt însă aleși de public, acesta având posibilitatea de a vota pe site-ul competiției echipele favorite.

Despre Qubiz

Este o companie de IT românească înființată în 2008 în Oradea și extinsă mai târziu și în Cluj. Qubiz este specializată în nearshore outsourcing, în domeniul dezvoltării de software și de soluții IT pentru piața vest-europeană, urmărind să acopere întreg ciclul de viață al aplicațiilor, de la consultanță și analiză de business, la design, implementare, testing și mentenanță. Printre clienți săi, se numără corporații și start-up-uri din Olanda, Marea Britanie și Germania.

Ne găsiți și pe Google News