Nu ai masina pentru concediu? Apeleaza la servciile de inchirieri auto
Diverse

Nu ai masina pentru concediu? Apeleaza la servciile de inchirieri auto

Ai nevoie de o masina pentru a pleca intr-o excursie sau pentru a participa la un eveniment deosebit? Serviciile de inchirieri auto iti pot oferi libertatea de miscare si flexibilitate de care ai nevoie intr-o calatorie, iar in anumite regiuni, masina este singura modalitate fezabila de a te deplasa.

Conform studiilor de piata, serviciile de inchirieri auto din Bucuresti au luat amploare uimitor in ultimii ani, fiind din ce in ce mai cautate. Printre clientii cei mai frecventi se numara turistii care viziteaza capitala, zona limitrofa Otopeni fiind de asemenea solicitata, acolo aflandu-se aeroportul Henri Coanda. Oamenii de afaceri care cauta o metoda de deplasare rapida apeleaza, de asemenea, la serviciile de rent a car.

Serviciile de inchirieri auto ofera multiple beneficii, confortul si flexibilitatea avand cea mai mare importanta. Unele companii de inchirieri auto, precum FocusRent, ofera, printre alte avantaje, masini de inchiriat cu plinul facut, RCA, CASCO si rovinieta asigurate, asistenta tehnica prompta in caz de defectiuni, precum si inlocuirea rapida a masinii in caz de avarie cu una functionala.

Orice companie de inchirieri auto ar trebui sa ofere servicii rapide si de calitate. FocusRent este o companie cu experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor de inchirieri auto, aceasta punand la dispozitia clientilor sai masini cu o vechime de maxim 5 ani de la data achizitionarii. Siguranta clientilor FocusRent este prioritara, de aceea dupa fiecare inchiriere se face o inspectia tehnica temeinica de catre specialisti in domeniu. Cu un parc de masini in care se investeste constant, FocusRent este o companie de inchirieri auto de top, la care clientii apeleaza mereu cu incredere.

Daca te gandesti sa apelezi si tu la serviciile de inchirieri auto, iti recomandam sa analizezi cu atentie oferta si sa te decizi, in primul rand, asupra tipului de masina de care ai nevoie. Pentru evenimente business, sunt recomandate masinile de tip limuzine (Audi A4, BMW X5, sau VW Passat). Daca ai in plan sa pleci cu familia sau prietenii in vacanta, un microbuz este cel mai potrivit. Aventurierilor care vor sa plece intr-o calatorie offroad li se recomanda un model 4X4. La FocusRent gasesti toate aceste tipuri de masini, in functie de nevoile si preferintele tale.

Dupa ce te-ai decis ce tip de masina se potriveste nevoilor tale, tine cont si de urmatoarele lucuri inainte sa alegi o companie de inchirieri auto:

Accesibilitate – La FocusRent poti rezerva o masina online sau telefonic, operatorii nostri fiind la dispozitia clientilor 24/7, mereu pregatiti sa ofere asistenta!

Transparenta 100% – serviciile de inchirieri auto nu trebuie sa perceapa comisioane ascunse sau costuri suplimentare neprecizate. Poti apela cu incredere la FocusRent, vei deveni client fidel cu siguranta!

Predare rapida – Din momentul in care ai confirmat rezervarea, FocusRent iti aduce masina in doar 2 ore, fara nici un cost suplimentar!

O gama larga de optiuni extra – GPS, sofer personal, scaun pentru bebelusi, etc.

O gama variata de modele de masini – FocusRent iti ofera o multitudine de branduri de masini la preturi variate: : Ford, Dacia, Volkswagen, BMW, Audi și Nissan, etc.

(Advertorial)