Bem o bere, radem si socializam cu Sebi si Richie la Supercomedia „1000 de motive sa te omor”
Evenimente

Bem o bere, radem si socializam cu Sebi si Richie la Supercomedia „1000 de motive sa te omor”

evomag.ro

Actorii oradeni Sebastian Lupu si Richard Balint, va invita duminica, 22 ianuarie, in Urban Place sa imbinati utilul (berea) cu placutul (rasul), vizionand si Supercomedia 1000 De Motive SA TE OMOR.

Comedia scrisa de Sam Henry Kaas, a fost adusa la rang de Supercomedie de catre cei doi actori, Sebi si Richie, care, in aceasta piesa, sunt doi frati ce detin un cazinou. Unul din ei este seful, iar celalalt trebuie sa se ocupe de masluirea jocurilor, astfel incat nimeni sa nu castige mai mult decat trebuie. Evident fratele „incompetent” il scoate din minti pe celalalt, atunci cand intr-o seara nu schimba cartile si ii lasa pe clienti sa fure. 

Replicile curg, poantele la fel, totul intr-un ritm alert, spre deliciul publicului. Ba mai mult, actorii adapteaza textul in functie de cei din jur, agantandu-se de orice zgomot si de orice intamplare. 

decathlon.ro

Ce facem noi inedit este ca o jucam in trei varante, una in care Richie e seful, una in care sunt eu si alta in care schimbam rolurle in timpul piese, la cererea publicului„, ne spune Sebastian Lupu

Asadar, ce poate fi mai placut decat berea, hohotele de ras si o seara relaxanta in compania celor doi actori? 

Spectacolul are loc duminica, 22 ianuarie intre orele 19:00 si 23:00, in Urban Place. Biletele se pot achizitiona pe pagina evenimentului sau la telefon: 0745057448