Noaptea mintii! CJ Bihor se transforma in Agentie de Turism. Vrea sa duca oradenii in Antalya
Stiri Oradea

Noaptea mintii! CJ Bihor se transforma in Agentie de Turism. Vrea sa duca oradenii in Antalya

Din lipsa unor negocieri concrete, cu noi companii aeriene, reprezentantii Consiliului Judetean Bihor s-au gandit ca, daca nu pot convinge pe nimeni sa zboare spre Oradea, poate ca ii va convinge pe oradeni sa zboare in Antalya, dupa cum se arata in comunicatul de azi:

În afara curselor regulate, zborurile charter pot deveni o componentă importantă a Aeroportului din Oradea. Pe lângă zborurile charter existente cu destinația Tel-Aviv, se poartă negocieri pentru un alt zbor charter cu destinația Antalya.  Acesta ar urma să opereze din sezonul estival 2017, cu frecvență de un zbor pe săptămână.

Campanie ieftina pe banii bihorenilor

Fac si o confuzie imensa intre charterul de Tel-Aviv, menit sa atraga turistii evrei in judet si un eventual charter spre Antalya, care va folosi doar agentiilor de turism, pentru a duce turisti acolo. Nu e neaparat rau, dar cu asta nu fac decat sa sublinieze ca Agentiile de Turism din Oradea nu sunt capabile sa-si creeze propriul charter. Nici nu ar avea cum, de altfel, deoarece spre Antalya, in vara lui 2016, nu au plecat mai mult de 200 de oradeni. Ceea ce nu este rentabil nici macar pentru compania aeriana. Ba mai mult, din Cluj si Timisoara au fost organizate chartere spre Antalya, iar din Arad au fost deja anuntate oficial, deci nu se pune problema de a polariza turismul din zona. 

Nu conteaza daca e rentabila cursa, nu conteaza nici faptul ca nu atrag turisti, ci din contra duc turisti altora, isi doresc doar sa acopere incapacitatea de a mai negocia contracte pentru Aeroportul din Oradea.

Miercuri, de la ora 10, la Hotel Continental, Consiliul Județean Bihor organizează o întâlnire cu agențiile de turism din județul Bihor, în vederea începerii unui dialog cu tour-operatorii interesați de posibilitatea unor zboruri charter către destinații solicitate de către turiști. La întâlnire vor mai participa reprezentanții Aeroportului din Oradea, precum și al companiei aeriene Blue Air,  se arata in comunicatul CJ

Portofoliu cu orice pret, nu conteaza unde

După zboruri la prețuri accesibile pe rute internaționale către Barcelona, Milano, Torino, Roma, Napoli sau interne către București, Constanța, Iași, reprezentanții Consiliului Județean Bihor promit diversificarea acestei oferte și continuă negocierile pentru adaugarea de noi zboruri actualului portofoliu, mai scrie in comunicatul CJ Bihor.

Desigur, dupa ce aceste curse au fost negociate in mandatul vechii conduceri a CJ Bihor, lucru pe care l-au omis, din nou, si care totusi au fost finalizate in mandatul noii conduceri, sefii CJ nu tin cont nici de statisticile din turism, fata de aceasta destinatie(numarul turistilor spre Antalya a scazut cu peste 40% in 2016), nici de problemele politice ale zonei, stiindu-se faptul ca in vara acestui an, asupra zone turistice Antalya a fost lansat un atac cu rachete.

CJ Agentie de turism? A cui?

“După ce a plasat Aeroportul din Oradea pe harta europeană a zborurilor internaționale și a demarat construirea unui nou terminal, Consiliul Județean Bihor urmărește să diversifice oferta pentru a atrage un număr cât mai mare de călători.”

Ce atrageti domnilor Pasztor, Mang si Bodea, calatori? Un charter spre Antalya nu atrage nimic in Oradea, chiar daca da de lucru Aeroportului. Si atunci ne intrebam, care e rolul CJ Bihor in toata treaba aceasta?

Nu stim ce jocuri si interese ascunse face CJ Bihor sau doar isi insusesc meritele altora, dar o oferta turistica “Charter Antalya” din Oradea, a aparut in urma cu 1 saptamana pe siteurile Christian Tour, Prestige Tour si Dunarea Albastra si altele!

Dar, ca tot e campanie si nu au activitate, hai sa aruncam praf in ochii oradenilor!

 

loading...