Ninge abundent in Bihor, drumuri ingreunate si vizibilitate redusa pe majoritatea arterelor rutiere (FOTO)
Informatii utile

Ninge abundent in Bihor, drumuri ingreunate si vizibilitate redusa pe majoritatea arterelor rutiere (FOTO)

Administrația Națională de Meteorologie a emis COD GALEN de ninsori abundente in zona de deal si de munte din judetul Bihor, valabil pana maine, 10.12, ora 16:00.

In acest interval va ninge consistent in zonele montane, intramontane si de deal din judetul Bihor, iar la peste 800 m altitudine se va depune un strat consistent de zapada. Pe alocuri ninsorile vor fi insotite de intensificari ale vantului ce vor depăşi 60-70 km/h, iar pe creste peste 80…90 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

In Oradea ploile din cursul zilei s-au transformat in ninsoare, depunandu-se un strat de cca 3 cm de zapada. In zona de munte si pe drumurile judetene, exista la aceasta ora un strat de zapada consistent, dupa cum puteti vede in imaginile de mai jos. Oradea – Alesd (Foto1), Oradea-Beius (Foto2) si Oradea -Salonta (Foto3)

Foto: Info Trafic Bihor

interlink.ro

Ninsoarea va persista si in prima parte a noptii, cand temperatura aerului va scadea pana la -1º;-2ºC, iar vantul va avea scurte intensificari, spulberand zapada.

In cursul zilei de duminica, 10 decembrie, vremea va ramane rece, iar precipitatiile, prezente la inceputul zilei, vor inceta, iar temperatura aerului nu va trece de +1ºC.

Incepand de luni, vremea se va incalzi in Oradea, astfel ca temperaturile vor ajunge la amaiza, la 10ºC

Ne găsești și pe Google News