Moped lovit pe Borsului de un sofer care a fugit de la locului accidentului si prins rapid de politisti
Stiri Oradea

Moped lovit pe Borsului de un sofer care a fugit de la locului accidentului si prins rapid de politisti

Un accident destul de grav s-a petrecut  in urma cu cateva ore  pe DN1 – Soseaua Borsului, in apropierea fabricii Zaharul, unde conducatorul unui moped a fost lovit de un autoturism, care, dupa spusele martorilor, a fugit de la locul accidentului si s-a refugiat in parcarea de la magazinul Lidl.

Potrivit comisarului Alina Dinu, de la IPJ Bihor: „Apelul a venit la ora 14:30, cu privire la un accident pe Soseaua Borsului din Oradea, intre un moped si un autoturism. Conducatorul autoturismului a parasit imediat locul accidentului, fara incuvintarea politiei, fiind identificat cu operativitate de politistii oradeni. In acest moment se efectueaza cercetari si nu avem alte date

Potrivit martorilor, conducatorul auto, un autoturism Volkswagen Golf break, a fugit de la locul accidentului, dupa ce a vazut  ca victima a cazut si s-a ascuns in parcarea de la Lidl.

Politistii prezenti la fata locului efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Conducatorul mopedului a primit ingrijiri medicale la fata locului si a fost transportat la spital, de ambulanta sosita la fata locului.

UPDATE, ora 20:00: Purtatorul de cuvant  al IPJ Bihor, comisarul Alina Dinu, a facut cateva precizari pentru infooradea: „La ora 14:30, pe Soseaua Borsului din Oradea, un barbat de 72 de ani din Oradea, in timp ce conducea un autoturism, venind de pe un drum colector a patruns pe Soseaua Borsului fara a acorda prioritate de trecere unui moped, condus regulamentar de de un barbat de 44 de ani din Girisu de Cris, l-a acrosat pe acesta partea dreapta spate a autoturismului. Dupa producerea accidentului rutier, conducatorul atut a parsit locul accidentului fara incuvintarea politiei, fiind depistat la scurt timp de politistii rutieri, in parcarea unui magazin.

Foto: Info Trafic Bihor

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News