Accident mortal in Borod, in aceasta seara. O femeie a fost lovita de o masina
Stiri Bihor

Accident mortal in Borod, in aceasta seara. O femeie a fost lovita de o masina

Un accident mortal s-a petrecut vineri seara in localitatea Borod, la ora 17:51 de minute, unde o femeie  a fost accidentata mortal de un autoturism cu numere de Bihor, ce se deplasa  pe carsoabil. Ambulanta venita la fata locului  a intervenit, iar medicii au constatat decesul victimei.

Comisarul de Politie, Alina Dinu, a declarat pentru InfoOradea ca: „Apelul la 112, a fost facut la ora 17:51, accidentul rutier petrecandu-se pe DN1 in localitatea bihoreana Borod, unde un autoturism a accidentat o femeie, care in urma accidentului rutier a suferit rani care i-au provocat decesul. Deocamdata politistii efectueaza cercetari.”

Traficul s-a desfasurat, alternativ, pe un singur sens.

UPDATE: 19:50:  Circulatia se desfasoara normal la aceasta ora

interlink.ro

UPDATE: 20:30:  Purtatorul ed cuvant al IPJ Bihor, Comisarul de politie Alina Dinu, a facut precizari pentru infooradea, legate de accidentul mortal: „La ora 17:51, pe DN1, in localitatea Borod, un barbat de 57 de ani, din Alesd, judetul Bihor, in timp ce conducea un autoturism (marca opel – n.r.), pe directia Cluj-Oradea, a accidentat mortal o femeie de 72 de ani din localitatea Borod, care s-a angajat in traversare carosabilului, prin loc nemarcat si fara sa se asigure. Politisti continua cercetarile la fata locului

Politistii aflati la fata locului, desfasoara cercetari pentru stabilirea imprejurarilor si cauzelor producerii accidentului.

Foto: ilustrativ

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News