Monica Barladeanu vine la The Woman After 5pm, primul eveniment conex al Conferintei de Leadership Feminin The Woman care are loc in Oradea
Evenimente

Monica Barladeanu vine la The Woman After 5pm, primul eveniment conex al Conferintei de Leadership Feminin The Woman care are loc in Oradea

The Woman after 5pm! aduce publicului din Oradea, pe 28 septembrie, la Armonia Venue speakeri de top, femei antreprenor de succes si ambasadori The Woman.

Evenimentul va avea loc în 28 septembrie în Oradea, va reuni peste 100 de femei manageri și antreprenori din localitate și nu numai, unde se va dezbate tematica educației și a importanței ei ca proces continuu.

Monica Barladeanu Speaker The Woman
Monica Barladeanu

La evenimentul The Woman After 5pm, va fi prezenta si Monica Barladeanu, actrita si antreprenoare a lansat in 2012 o casa de productie in Los Angeles care are 23 de proiecte pe care le regizeaza si produce. In 2013,  si-a construit in propriul garaj un atelier de creatie si din spirit absolut autodidact, a invatat sa sculpteze in ceara si apoi in argint. Acesta a fost inceputul unui nou business adiacent, o linie de bijuterii intitulata Mooncast, pe care le-a construit de la zero si pe care le-a gandit singura: de la piese, website,  identitate sau distributie.

Mirela Bucovicean speaker The Woman
Mirela Bucovicean

Mirela Bucovicean, fondator Molecule F si ambasador The Woman, vine alaturi de femeile antreprenor din Oradea sa impartaseasca molecula succesului. Nume de referinta in industria fashion si nu numai, Mirela este antreprenorul multivalent care a excelat in fiecare domeniu care i-a iesit in cale. Cu un simt acut pentru calitate si succes, a dezvoltat un brand care vorbeste de la sine despre design-ul romanesc: Moledule F.  

Conceptul The Woman

Peste 3000 de femei lider fac parte deja din comunitatea The Woman. 6 ani de evenimente dedicate antreprenoriatului si  leadership-ului feminin, au facut din Conferinta de Leadership Feminin, evenimentul de referinta din industrie. Zeci de speakeri internationali si nationali care au ceva de spus au inspirat femeile prezente in sala, sub umbrela unui scop comun: sa dezvolte mediul de afaceri, sa educe si sa instinge la schimbarea societatii de astazi si de maine.

Scopul principal al evenimentului este oferirea experintei The Woman femeilor antreprenor, prin intermediul unui concept inedit, afterwork, intr-un cadru informal care favorizeaza impartasirea povestilor de succes, networking-ul, oportunitatile business si voia buna, toate dupa ora 5pm.

Afis The Woman after 5pm in Oradea

Tematica editiei

Dincolo de cliseele impuse de mediul de afaceri, femeia moderna este orientata spre dezvoltarea profesionala a sa si a celor din jurul sau. Un exemplu de comportament in comunitatea din care face parte si un promotor al educatiei continue.

Continuand traditia Conferintei de Leadership Feminin The Woman de la Cluj-Napoca, crestem si dezvoltam comunitatea din Oradea prin acelasi scop „Educatia, puterea care schimba lumea!” este tematica cu care mergem la Oradea la The Woman after 5pm!.

Detalii eveniment

The Woman after 5pm! are loc in data de 28 septembrie, la Armonia Venue, cea mai noua locatie de evenimente din Oradea. Inscrierile se fac pe site-ul evenimentului fara costuri suplimentare: http://bit.ly/2tZl6X2  

Companiile care au inteles importanta educatiei si se implica in comunitate sunt:

  • Parteneri: Armonia Venue
  • Parteneri Media: Transilvania Business, Jurnalul de afaceri, Mujer, Fashion8, Antreprenor in Romania, Bihor Online, InfoOradea.ro, Jurnal Bihorean, Bihari, Bihon, Erdon, The Woman Magazine, Ghid Local Oradea, Zile si Nopti Oradea, Iulia Andrei, Beatrice Szuhai, Catchy.