Micutul Noel are nevoie de sprijinul comunitatii bihorene. S-au strans 500.000 din cei 2,1 mil de dolari ce inseamna VIATA!
Diverse

Micutul Noel are nevoie de sprijinul comunitatii bihorene. S-au strans 500.000 din cei 2,1 mil de dolari ce inseamna VIATA!

O familie din Oradea cere sprijinul celor care pot să ajute, intr-o campanie fara precedent pe facebook, după ce micuțul lor a fost diagnosicat cu o boală cruntă, amiotrofie spinală musculară, o afecțiune degenerativă cu transmitere genetică autozomal recesivă care afectează neuronii din măduva spinării, iar costul tratamentului este unul incredibil de mare, adica 2,1 milioane de dolari.

Salut, sunt Noel, și m-am gândit să vă povestesc puțin despre boala mea, pentru că am văzut că mulți se întreabă ce-o fi oare SMA -1?….”, asa incepe prezentarea cazului micutului Noel pe facebook.

Mobilizarea este atat de mare incat, pana la aceasta ora s-au strans peste 500.000 de dolari, iar actiunile caritabile continua intr-un ritm alert. Oamenii fac licitatii cu diferite obiecte cu mentioneaza “Plata direct in contul lui Noel”.

Cazul micuțului Noel s-a aflat mai întâi în comunitatea locală, în Salacea, apoi încet, cu ajutorul internetului si a unei campanii pe facebook, a ajuns la urechile multor oameni cu suflet mare. Impresionați de povestea bebelușului de numai câteva luni a cărui șansă la viață depinde de ajutorul lor, oamenii s-au mobilizat. Au sărit în ajutor elevi, profesori, funcționari, coafori și artizani, preoți si chiar pompierii Stației Valea lui Mihai au contribuit financiar la tratamentul lui Noel.

Acum e randul nostru, al vostru, al tuturor oradenilor, bihorenilor si nu numai. Noel poate deveni un baietel normal, iar viata ii poate fi salvata cu ajutorul comunitatii.

Nu uitați să-i mulțumiți lui Dumnezeu în fiecare zi dacă îi aveți pe cei dragi aproape și sunteți sănătoși. Este cea mai mare comoară pe pământ. Asta o știu și eu deja… Deși am doar 4 luni“, scrie in inchierea mesajulului de pe facebook.

InfoOradea va initia o campanie timp de 3 luni, prin care va oferi spatiu publicitar cu “Plata in contul lui Noel”. Asadar cei care doresc sa ajute o pot face si in acest mod. Cei care vor participa in aceasta campanie sa ne scrie. textul: Publicitate in Campania pentru Noel

Îl puteți sprijini în continuare pe Noel în măsura posibilităților:

Strangere de fonduri prin Facebook:
https://www.facebook.com/donate/1923782337767764/133883814733769/

GoFundMe: gf.me/u/wfyvjv

Paypal: https://www.paypal.me/HelpNoelSMA1 

Conturi din România :
EUR: RO74BTRLEURCRT0527455101

RON: RO27BTRLRONCRT0527455101
Beneficiar: Olyus Noel Robert
Informații suplimentare:
Numele băncii : Banca Transilvania
Adresa băncii: Agentia Valea Lui Mihai, Str. Marton Aron, Nr. 14, Valea Lui Mihai, Bihor, Romania
SWIFT/BIC cod: BTRLRO22