Meteo! Vremea in Oradea, in saptamana 25 iunie – 1 iulie
Vremea

Meteo! Vremea in Oradea, in saptamana 25 iunie – 1 iulie

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, vremea, in saptamana 25 iunie – 1 iulie 2018, va fi racoroasa si umeda in cea mai mare parte a saptamanii, cu ploi insemnate cantitativ la mijlocul intervalului si temperaturi ce vor cobori la 19ºC

Marti, vremea va fi frumoasa, cu un cerul variabil si usor mai calda decat ziua precedenta. Maxima zilei va urca spre 24ºC, in timp ce minima va cobori spre 12ºC. Vantul va avea unele intensificari din sector NE.

Miercuri, vremea va fi rece si umeda, va ploua in cea mai mare parte a zilei, insa preponderent spre seara, cand si vantul se va intensfica din sector NE, atingand viteze de 25-30 km/h. Maxima zilei va urca pana la 19ºC, in timp ce minima nu va urca mai sus de 14ºC.

Joi, vremea va fi usor mai calda, cu un cer mai mult noros. Temporar va ploua cu caracter de aversa, precipitatiile fiind insotite de intensificari ale vantului si descarcari electrice. La amiaza se vor atinge 25ºC, in timp ce minima din cursul noptii va cobori spre 15ºC.

Vineri, vremea va ramane inchisa, cu ploi temporare, mai insemnate cantitativ in partea a doua a zilei. Maxima va urca spre 25ºC, in timp ce minima va cobori la 16ºC.

Sambata, vremea va redeveni frumoasa, cu un cer variabil mai mult senin, sansele de precipitatii fiind reduse. Temperatura aerului va marca o crestere, astfel ca, la amiaza, se vor atinge 28ºC, iar minma va cobori la 17ºC.

Duminica, cerul va fi senin, cu sanse extrem de reduse de precipitatii, mai rece decat in ziua precedenta. Temperatura maxima va urca la 23ºC, in timp ce minima din cursul noptii va cobori la 13ºC.

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News