Medalii de aur, argint și bronz și Plachetă de Excelență pentru pompierii bihoreni  la Campionatul Național de Judo
Stiri Bihor

Medalii de aur, argint și bronz și Plachetă de Excelență pentru pompierii bihoreni la Campionatul Național de Judo

Pompierii bihoreni au reușit și în acest an, să ocupe cele trei trepte ale podiumului în cadrul Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, obținând totodată și o Plachetă de Excelență din partea Asociației sportive „Poți fi și tu campion!” .

În perioada 05 – 07 martie a.c., în localitatea Călimănești, judeţul Vâlcea,  a avut loc etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, competiție la care au participat peste 100 de pompieri, polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana” al judeţului Bihor fiind reprezentat de locotenent Bogoşel Adrian, plutonier adjutant Veszi Janos și plutonier major Coneru Ștefan.

          La finalul meciurilor eliminatorii din cadrul campionatului, lt. Bogoșel a devenit campion național, la categoria 90 de kilograme, +35 de ani, pompierului bihorean fiindu-i totodată conferită Distincția pentru cel mai tehnic judoka categoria +35 de ani”.

          Titlul de vicecampion la aceeași categorie a fost câștigat de plt. adj. Veszi Janos, iar plt. maj. Coneru Ștefan a câștigat medalia de bronz la categoria 73 de kilograme, + 35 de ani.

Pompierul bihorean Bogoșel Adrian a devenit pentru a 13-a oară, campion național la judo

În ultimii 15 ani, pompierul bihorean Bogoşel Adrian a obținut 13 medalii de aur și una de argint în cadrul Campionatului Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, iar în cadrul campionatelor naționale și internaționale, nu mai puțin de 24 de medalii, din care 19 de aur, 4 de argint şi una de bronz.

Ne găsiți și pe Google News