Doi tineri, ambii de 21 de ani, din Diosig, au fost retinut pentru ca au batut si talharit o localnica, pe strada
Stiri Bihor

Doi tineri, ambii de 21 de ani, din Diosig, au fost retinut pentru ca au batut si talharit o localnica, pe strada

La data de 7 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de doi tineri, ambii de 21 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieșit că, la data de 6 martie a.c., în jurul orei 19.00, în timp ce o femeie de 42 de ani, din Diosig, județul Bihor, se afla pe o stradă din localitate, cei doi tineri ar fi agresat-o și ar fi deposedat-o de 30 de lei, prejudiciu recuperat.

În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale.

La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia i-au prezentat pe cei doi tineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestora un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News