Mascota Tedi va fi prezentă în Orășelul Copiilor, alături de polițiștii de prevenire bihoreni, pentru o lecție deschisă de prevenire, jocuri și surprize destinate copiilor.
Stiri Oradea

Mascota Tedi va fi prezentă în Orășelul Copiilor, alături de polițiștii de prevenire bihoreni, pentru o lecție deschisă de prevenire, jocuri și surprize destinate copiilor.

chilipirul-zilei.ro/
Vineri, 17 mai a.c., începând cu ora 10.30, în Orășelul Copiilor din municipiul Oradea, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor vor susține o lecție deschisă de prevenire cu elevii claselor întâi, implicați în Programul ,,Şcoala Siguranţei Tedi”*.

În cadrul activității, polițiștii de prevenire bihoreni îi vor întâlni pe elevii celor două școli din județul Bihor care au fost premiate de firma „Maspex România” pentru activitățile realizate în cadrul Programului ,,Şcoala Siguranţei Tedi” , respectiv cei de la Școala Gimnazială „Ioan Slavici” Oradea și cei de la Școala Creștină Privată din Tinca.

Polițiștii bihoreni le vor prezenta copiilor regulile pe care trebuie să le respecte pentru a fi în siguranță pe stradă, în drumul spre şcoală şi spre casă, precum și în perioada vacanțelor.

Totodată, în Orășelul Copiilor din Oradea vor fi amplasate standuri tematice, prin intermediul cărora copiii vor avea posibilitatea să îi întâlnească pe polițiștii rutieri, de proximitate, dar și pe polițiștii de la acțiuni speciale. Aceștia vor interacționa cu copiii, îi vor informa cu privire la potenţialele pericole şi le vor furniza soluţii, prin metode educative atractive, adecvate vârstei lor.

decathlon.ro

Vedeta activităților din Orășelul Copiilor va fi mascota Tedi, care va fi prezentă în mijlocul copiilor, cu recomandări preventive și surprize pentru aceștia.