Manager nou la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”
Stiri Oradea

Manager nou la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”

În urma concursului de proiecte de management pentru Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, doamna Ancuța Florina Șchiop devine noul manager al instituției.

          În etapa 1 de evaluare, la analiza proiectului de management, doamna Șchiop a obținut nota 8,81, iar doamna Ligia Antonia Mirișan a obținut nota 7,05. În cea de-a doua etapă de evaluare, la susținerea proiectului de management în cadrul unui interviu, nota doamnei Șchiop a fost 9,03, în timp ce doamna Mirișan nu s-a prezentat la interviu. Astfel, media obținută de Ancuța Florina Șchiop a fost de 8,92, fiind declarată câștigătoarea concursului.

Contractuil de management pentru Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” urmează să fie semnat de candidatul câștigător într-un termen de cel mullt 30 de zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului final al concursului, potrivit art. 22 din OUG nr.189/2008.

Domnul Mircea Pricăjan, redactor – șef în cadrul Bibliotecii, va exercita atribuțiile de manager până la data începerii executării contractului de către doamna Ancuța Florina Șchiop.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News