Maia Sandu s-a intalnit la Oradea cu primarul Florin Birta si presedintele CJ Bihor, Ilie Bolojan
Stiri Oradea

Maia Sandu s-a intalnit la Oradea cu primarul Florin Birta si presedintele CJ Bihor, Ilie Bolojan

Maia Sandu la Oradea
Maia Sandu la Oradea

Vizita Maiei Sandu la Oradea a presupus si o intalnire cu primarul orasului, Florin Birta, care a facut o postare pe pagina sa de facebook, despre aceasta intalnire.

 
Întâlnirile sunt oportunități care ne ajută să dezvoltăm noi relații, să schimbăm opinii, bune practici pentru a identifica soluții problemelor cu care se confruntă societatea europeană.
O astfel de întâlnire a fost si cea cu președinta Republicii Moldova, doamna Maia Sandu pe care am avut plăcerea și onoarea să o primesc în Primăria Oradea și să-i exprim sentimentele de stimă pentru profilul de lider implicat pentru a scrie un capitol nou al Republicii Moldova.
 
Aprecierile dumneaei pentru dezvoltarea orașului și a județului nostru și interesul pentru dezvoltarea de proiecte comune reconfirmă direcția performantă a administrației orădene și județene.
 
În semn de respect față de frații noștri din Moldova, Municipiul Oradea si județul Bihor colaborează pentru construcția unui parc public în Băcioi, o suburbie a Chișinăului.
 
Initial, consilierul prezidential al Maiei Sandu, pe domeniul comunicarii, Sorina Stefarta, a declarat pentru ProTV Moldova ca vizita presedintelui Republicii Moldova este una privata, intr-o zi de odihna si de scurta durata.
 
Maia Sandu a venit ieri seara la Oradea cu o cursa TAROM, via Bucuresti si a plecat in aceasta seara inapoi la Chisinau. Ea a declarat, la aeroport, ca s-a intalnit cu primarul Oradiei, Florin Birta, dar si cu presedintele Consiliului Judetean Bihor, Ilie Bolojan.

Ne găsiți și pe Google News