Cum va fi vremea in Oradea si la munte, in saptamana 9-15 ianuarie 2023
Vremea

Cum va fi vremea in Oradea si la munte, in saptamana 9-15 ianuarie 2023

Potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea in Oradea, in saptamana 9-15 ianuarie 2023, va fi mai calda decat in mod normal si in general umeda in prima parte a saptamanii.

Luni, vremea va fi calda si umeda, cu un cer acoperit, iar temporar va ploua, in special in partea  a doua a zilei. Maxima zilei va urca la valoarea de 10ºC, iar minima va cobori spre valoarea de 6ºC.

Marti, vremea va fi inchisa si va ploua pe tot parcursul zilei. Cantitatea de precipitatii va fi mai insemnata cantitiv in prima parte a zilei. Maxima zilei va urca la 8ºC, iar minima va fi de 4ºC.

Miercuri, cerul se va degaja, iar vantul va sufla cu viteze de pana la 15 km/h din sector nordic. Maxima zilei va ajunge la 8ºC, iar minima va cobori spre valoarea de 3ºC.

Joi, cerul va fi noros si temporar spre seara sunt posibile ploi slabe. Maxima zilei nu va trece de 7ºC, in timp ce minima va cobori spre valoarea de 3ºC.

Vineri, vom avea parte de nori si umezeala cu posibila burnita. Maxima zilei va urca la 6ºC, in timp ce minima noptii va cobori la 3ºC.

Sambata, tot o vreme inchisa vom avea, cu precipitatii temporare, pe tot parcul zilei insa slabe cantitativ. Maxima zilei va fi de 7ºC, iar minima noptii de 4ºC.

Duminica, vor reveni ploile, pe tot parcursul zilei, iar temperaturile se vor situa tot peste cele normale. Maxima va ajunge la 8ºC, in timp ce minima va cobori spre 3ºC.

La munte, vremea va fi calda si umeda, temporar la peste 1500 m altitudine va ninge, maximele vor fi pozitive, iar noapte ele se vor situa in jurul valorii de 0v

Ne găsiți și pe Google News