Magazine in premiera si branduri de top la PRIMA Shops Oradea
Diverse

Magazine in premiera si branduri de top la PRIMA Shops Oradea

Oasis Development, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de retail din România, anunță deschiderea în următoarea perioadă a noi magazine în cadrul galeriei comerciale Prima Shops Oradea.

Retailerul vestimentar C&A, magazinul WoW, lanțul de restaurante Mesopotamia steakhouse-ul Piata9 și magazinul cu specific pescăresc Giorgio Mare întregesc lista chiriașilor Prima Shops Oradea. Lanțul de retail C&A, care a închiriat o suprafață 1.100 mp, aduce la Prima Shops Oradea noul său concept comercial și de design recent anunțat.

Terenul pe care am construit Prima Shops Oradea beneficiează de o poziționare excelentă, pe bvd. Decebal din centrul orașului, cu un vad comercial foarte bun, iar prioritatea noastră a fost identificarea și construirea unui mix de chiriași care să le ofere orădenilor opțiuni de shopping dar și de petrecere a timpului liber. Acordăm o atenție deosebită realizării mixului de chiriași în proiectele noastre deoarece ne dorim proiecte de succes pe termen lung pentru retaileri și clienții lor”, a declarat Klaus Reisenauer, Partener in cadrul Oasis Development.

Prima Shops Oradea, în suprafață de 10.000 mp, a fost dezvoltat în urma unei investiții de peste 12 milioane Euro. În cadrul proiectului sunt deschise magazine precum JYSK, CCC, Takko, Deichmann, Flanco, Pepco, Noriel, SMYK, Intersport sau KFC, iar în imediata apropiere se află și un hipermarket Kaufland.

Prima Shops este un brand de galerii comerciale și parcuri de retail dezvoltat de noi pentru orașele de peste 30.000 de locuitori din România. Prima Shops aduce un mix variat de chiriași internaționali și locali, propunând românilor o ofertă comercială utilă și relevantă”, a adăugat Kurt Wagner, Partener în cadrul Oasis Development.

loading...