Lucrarile la reteaua de termoficare inchid partial traficul pe Tudor Vladimirescu
Stiri Oradea

Lucrarile la reteaua de termoficare inchid partial traficul pe Tudor Vladimirescu

Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Oradea va supune aprobării în şedinţa de mâine închiderea circulaţiei pe strada Tudor Vladimirescu, pe ambele sensuri, pe porţiunea între străzile Duiliu Zamfirescu şi Sulyok Istvan. Închiderea circulaţiei este necesară pentru lucrările de reabilitare a reţelelor de termoficare.

Porţiunea de stradă de pe Tudor Vladimirescu va fi închisă circulaţiei pe ambele sensuri până în 11 septembrie inclusiv, urmând ca din 12 septembrie să se reia circulaţia pe o singură bandă, dinspre Decebal spre Piaţa Unirii, pentru o perioadă de aproximativ încă o lună.

,,Pe durata lucrărilor recomandăm şoferilor care circulă dinspre Piaţa Unirii spre Decebal să folosească strada Principatelor Unite sau strada Primăriei, iar cei care circulă dinspre Decebal spre Piaţa Unirii să folosească strada Iuliu Maniu”, a declarat Florin Birta, viceprimarul Municipiului Oradea.

Totodată traseul liniei 14 de autobuz va fi deviat, pe sensul de mers dinspre Piaţa Unirii (staţie la Turnul Primăriei) spre B-dul Decebal, pe str. Principatelor Unite (cu staţii la Pasarelă şi la nr. 76) – str. Constructorilor – str. Roşiorilor (staţia Roşiorilor). Pe tronsonul modificat vor circula şi autobuzele liniilor 10, 20 şi 23.

Primăria Oradea solicită cetăţenilor înţelegere pentru inconvenientele create în perioada lucrărilor.