Lucrarile la Centura Sanmartin avanseaza. Pe alocuri se asterne al doilea strat de asfalt, iar peste raul Peta se monteaza grinzile
Stiri Oradea

Lucrarile la Centura Sanmartin avanseaza. Pe alocuri se asterne al doilea strat de asfalt, iar peste raul Peta se monteaza grinzile

Lucrările la Centura Sânmartin avansează cu lucrări la poduri. În această săptămână, constructorii au început montarea grinzilor prefabricate la podul peste râul Peța, iar pe unele porțiuni se așterne al doilea strat de asfalt.

În paralel, se fac lucrări la infrastructura pasajului ce va traversa Centura Oradea și a pasajului peste calea ferată, la rampele din pâmânt armat, la amenajarea sensurilor giratorii și a pistei pentru biciclete.

Drumul de legătură între Municipiul Oradea și Comuna Sânmartin va avea o lungime de 5,75 km și, în plus, bretele de legătură cu DN76 și localitatea Haieu, cu o lungime de 2,27 km. Platforma drumului va avea o lățime de 10 metri. Șoseaua va avea pe lateral o pistă de biciclete cu o lățime de 3 metri și va cuprinde: 2 poduri, 2 pasaje, 1 viaduct, 1 pasaj subteran pentru biciclete, 11 podețe și 5 intersecții giratorii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Constructorul este asocierea formată din CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A. – lider de asociere, VAHOSTAV-SK, a.s. – DRUMURI ORĂȘENEȘTI S.A. – PROCONS GROUP SRL. 

Valoarea totală a investiției este de 177.238.798 lei, inclusiv TVA. Finanțarea obiectivului de investiții se realizează din fonduri externe nerambursabile, alocate prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Ne găsiți și pe Google News