Lord of the Dance – Dangerous Games vine la Oradea
Evenimente

Lord of the Dance – Dangerous Games vine la Oradea

Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, “Lord of the Dance”, ajunge pentru prima oară în Oradea! Surprinde-i pe cei dragi cu o experienta unica si plina de emotie!

◆ Biletele sunt disponibile pe platforma:
http://bit.ly/LOTDOradea

Dangerous Games, o producție impresionantă, cu 40 dintre cei mai remarcabili dansatori din lume, sub coregrafia și regia lui Michael Flatley, vor crea momente memorabile prin muzică, dans și poveste!

După mai mult de 20 de ani de succes în întreaga lume, Michael Flatley vine în fața publicului internațional cu o nouă producție, rezultat al muncii de peste 2 decenii al inegalabilului dansator.

Un spectacol în adevăratul sens al cuvântului vă așteaptă, pe 25 iunie, la Sala Sporturilor Oradea / Sala Antonio Alexe!

Veniți, alături de cei dragi, la cel mai apreciat spectacol de dans, care a făcut înconjurul lumii și care acum ajunge în unul din cele mai frumoase orașe ale României, Oradea.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, librăriile Cărturești și Diverta, Magazinul Muzica, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Nu rata un show de excepție, cu proiecții holografice 3D, efecte speciale, roboți dansatori, acrobați de talie mondială și, bineînțeles, cea mai mare și talentată echipă de dansatori irlandezi.

Ne găsiți și pe Google News