Lidl inaugureaza un nou magazin in Oradea. Reduceri de 20%, promotii si actiuni speciale in ziua inaugurarii
Diverse

Lidl inaugureaza un nou magazin in Oradea. Reduceri de 20%, promotii si actiuni speciale in ziua inaugurarii

noriel.ro
Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Oradea, în data de 18 octombrie. Noua unitate din Oradea este situată pe Str. Borșului, Nr. 6C. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Ca parte a strategiei sale de sustenabilitate, Lidl optimizează în mod constant procesul de expansiune a rețelei, prin construcții cu un impact redus asupra mediului. Fiecare clădire nouă este concepută pentru a avea performanțe ecologice înalte, de la proiectul standard folosit pentru magazinele Lidl, până la echipamentele utilizate în operarea de zi cu zi a unității. În procesul de realizare a magazinului din Oradea s-au folosit o serie de tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. De exemplu, în magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Noua unitate are o suprafață de vânzare de peste 1300 m² și dispune de aproximativ 120 de locuri de parcare. Orarul de funcționare pentru magazinul din Oradea va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Brutaria Lidl

decathlon.ro

Deschiderea magazinului din Oradea îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea magazinelor din Oradea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România.