Cătălin Dorian Florescu – întâlnire cu studenții și cadrele didactice de la Facultatea de Litere
Cultura

Cătălin Dorian Florescu – întâlnire cu studenții și cadrele didactice de la Facultatea de Litere

Cătălin Dorian FlorescuMarți, 16.10.2018, are loc la ora 11:00, în incinta Facultatii de Litere de la Universitatea din Oradea întâlnirea studenților și profesorilor filologi cu scriitorul elvețian de origine română, Cătălin Dorian Florescu.

Cătălin Dorian Florescu se află într-un tur de lansare a traducerii în limba română a ultimul său roman ”Omul care aduce fericirea”, roman ce a fost deosebit de bine primit de către critica de specialitate din spațiul german și de către publicul european. Cătălin Dorian Florescu este comparat de presa de specialitate pe bună dreptate cu scriitori de factură clasică, precum Charles Dickens, romanele lui fiind un tablou fidel al trăirilor invidividuale în tumultul istoric generat de migrație și fenomene socio-economice.

Romanul ”Omul care aduce fericirea” este editat de Humanitas, loc unde se organizează lansarea oficială a traducerii romanului. Publicul este invitat să participe și la întâlnirea cu scriitorul de la Libraria Humanitas, din Str. Republicii, marți, 16.10.2018 de la ora 18:30.