Liberalii din Ineu pornesc o actiune de curatenie si ecologizare a comunei
Stiri Oradea

Liberalii din Ineu pornesc o actiune de curatenie si ecologizare a comunei

curatenie ineu liberaliMembrii organizației locale PNL Ineu au pornit o acțiune de curățare și ecologizare a comunei aflată în Zona Metropolitană Oradea. În vederea ecologizării întregii comune organizatorii își doresc implicarea directǎ a populaţiei:

 Acest proiect de responsabilitate civică și socială are ca scop principal protejarea mediului înconjurător și a naturii, dar dorim și să ne demonstrăm nouă, cât și comunității locale că prin implicare și muncă în echipă putem avea rezultate remarcabile. În plus dorim și să tragem un semnal de alarmă reprezentanților societății civile față de datoria fiecăruia de a păstra curățenia în locurile în care trăim.

  Trebuie să fim dispuși să punem umărul la schimbarea pe care ne-o dorim cu toții, de aceea îi invit pe toți cei care își doresc să trăiască într-un mediu mai curat, mai sănătos, să vină alături de noi și să facem din localitatea noastră un loc prietenos și plăcut.a declarat Perțe Călin, consilier PNL în Consiliul Local Ineu, cel care este și organizatorul evenimentului.

Acțiunea se va desfășura sâmbătă, 21 septembrie de la ora 10:00

Membrii PNL Ineu promit sǎ se implice şi în viitor în toate proiectele care susţin protejarea naturii şi nu numai, astfel încât locuitorii din comuna Ineu cu satele Husasău de Criș și Botean sǎ poatǎ trǎi într-un mediu prielnic şi curat.

loading...