L-au lasat fara tuica! Un barbat  a fost surprins in trafic, langa Alesd, transportand 52 de litri de licoare bachica. Politistii i-au confiscat intreaga cantitate
Stiri Bihor

L-au lasat fara tuica! Un barbat a fost surprins in trafic, langa Alesd, transportand 52 de litri de licoare bachica. Politistii i-au confiscat intreaga cantitate

Marți, 7 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, pe D.N.1, la intrarea în localitatea bihoreană Aleșd dinspre Cluj Napoca, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani, din comuna Halmășd, județul Sălaj.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit, în portbagajul autoturismului, în recipiente de diferite volume, cantitatea totală de 52 de litri de substanță lichidă, cu aspect și miros de alcool, pentru care bărbatul de 63 de ani nu a putut să prezinte documente legale de proveniență.

Cei 52 de litri de substanță lichidă cu aspect și miros de alcool au fost ridicați în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii de investigații criminale din Aleșd continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.  

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News