Judetul Bihor, prezent pentru a VII-a oara la Targul de Turism al Romaniei (FOTO)
Turism

Judetul Bihor, prezent pentru a VII-a oara la Targul de Turism al Romaniei (FOTO)

Consiliul Judetean Bihor prin Centrul National de Informare și Promovare Turistică Bihor și parteneri, participă pentru a VII-a oară la Târgul Național de Turism al României 2017 ediția cu numarul 38, la Pavilionul C2 de la Romexpo.

Promovam atât frumusețile județului pentru sezonul de iarna cat si destinații turistice ca Satul de Vacanța de la Vartop, Stana de Vale, Platoul Carstic Padis, Tara Beiușului, Valea Ierului, Băile Felix , dar si Târgul de Crăciun de la Oradea cât și celelate obiective turisticeale orașului“, ne-au transmis organiatorii.

La TTR 2017, cei peste 200 de participanți promoveaza cele mai avantajoase vacanțe de Crăciun și Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară-vară 2018.

Targul de Turism 16-19 noimebrie 2017 - judetul Bihor

In aceasta toamna, Asociatia pentru promovaa turismului in Oradea si regiune nu a fost prezenta alaturi de Centrul National de Informare și Promovare Turistică Bihor, ca de fiecare data, avand in vedere interesul scazut al turistilor, iarna pentru Oradea, spre deosebire de interesul pentru frumusetile, in sepcial montane ale judetului.

Cu toate acestea standul judetului Bihor a prezentatat, ca de fiecare data, un interes crescut pentru vizitatori, foarte multi dintre ei solicitand informatii despre zonele turistice din judetul Bihor, dar si despre Oradea

loading...