Judetul Bihor pe locul doi din tara, in top “100 de firme de top din domeniul industrial”
Economic

Judetul Bihor pe locul doi din tara, in top “100 de firme de top din domeniul industrial”

Conform asistentei virtuale de ofertare la șantiere și proiecte, Victa.ro, în perioada 01.05.2017 – 01.05.2018 au fost publicate și monitorizate 4.009 de proiecte din domeniul industrial cu o valoare totală estimată de 34.74 mld RON. La nivel de județe, cele mai active sunt: București-Ilfov (328 proiecte), Bihor (286 proiecte), Timiș (187 proiecte).

„100 de firme de top din domeniul industrial vine ca un pas firesc pentru IBC Focus. Cu ajutorul echipelor noastre am reușit să creștem și să adunăm un volum semnificativ de informații care ne dau prilejul de a realiza o analiză reală de piață. Pe lângă obiectivul nostru primar, acela de a monitoriza constant evoluția pieței construcțiilor, ne dorim foarte mult să ne și aliniem la trendurile actuale și să ne implicăm în procesul de educare a pieței prin facilitarea accesului la informații. Tocmai din acest motiv ne dorim să ajutăm specialiștii din domeniu să aibă o viziune de ansamblu asupra ce înseamnă mai exact în prezent construcțiile industriale pentru piața din România. Acest lucru ne permite să facem mult mai facil predicții pentru finalul de an. Totodată, având deja experiența Top 100 Antreprenori Generali și Cele mai puternice 100 Firme de Arhitectură, în cazul specialiștilor care accesează publicația, acest nou top va fi de folos pentru luarea unor decizii strategice pentru a obține succesul în afaceri.” – Mihaela Ghiorghiu, PR Specialist

Pe lângă topul celor mai importanți influențatori din domeniul industrial, studiile cuprind și analize bazate pe cifre reale din piață pe subiecte precum:

  • 50 de firme de proiectare și arhitectură din domeniul industrial
  • 50 de firme de antrepriză din domeniul industrial
  • Cele mai reprezentative proiecte din domeniul industrial
  • Cifrele de afaceri ale firmelor existente în top
  • Cele mai importante proiecte ale firmelor existente în top
  • Situația actuală a pieței construcțiilor din România cu focus pe domeniul industrial
  • Predicții și estimări pentru final de 2018
  • Analiza proiectelor industriale în funcție de stadiile de execuție
  • Analiza proiectelor industriale în funcție de destinația finală a obiectivelor construite

100 de firme de top din domeniul industrial se va lansa în luna Iulie a acestui an. 

Despre IBC Focus

IBC Focus, agenție de marketing în domeniul construcțiilor, are drept scop principal furnizarea de cereri de ofertă către companiile care vând materiale sau servicii în construcții. Adiacent serviciilor de promovare și obținere de leaduri, IBC Focus deține cele mai complexe baze de date cu șantierele active din România și are o experiență pe piață de peste 12 ani.